Today.ua

Віталій Козловський сколихнув мережу пікантним фото

Український співак Віталій Козловський часто ділиться зі своїми фанатами відвертими фотографіями, демонструючи своє рельєфне накачане тіло. На сторінці в Instagram артист опублікував знімок на фоні морського пейзажу, на якому він позує в одних плавках. Співак підписав фото: "Що перше кидається в очі при вигляді цієї фотографії?", заграваючи зі своїми шанувальниками.

У коментарях до публікації фанатки Віталія Козловського почали залишати свої захоплені компліменти щодо фігури та спортивної форми свого кумира. З приводу того, "що кидається" в очі, виникло кілька версій. Хтось не зміг не звернути увагу на яскраві плавки Віталія, а когось більше вразила кришталево чиста морська вода.

"Абсолютно зайві труси!..)))) Вибачте))))", "Звичайно ж будиночок справа!))", "Прекрасна фізична форма, душа радіє", "Труселя, а потім вже чиста вода", "Шорти в білизняному стилі - ось як треба говорити", "Масивне стегно", "Твої очі магніт, у них шикарний вигляд", - зазначили коментатори.

Раніше Today.ua повідомляв, як Віталій Козловський відзначив свій 34-ий день народження. На своїй сторінці в Instagram він опублікував веселу фотографію, у підписі до якої привітав себе зі святом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ