Today.ua

Віртуальний номер BiP від Lifecell: у чому переваги і як підключити

Lifecell у вівторок, 10 грудня, запустив нову послугу. Один з найбільших мобільних операторів розповів, у чому переваги "Віртуального номера BiP" і як його підключити.

- Віртуальний номер BiP - це послуга мобільного оператора, за допомогою якої можна в будь-якій точці світу придбати та користуватися українським номером телефону без SIM-карти за допомогою месенджера BiP, - розповіла PR-експерт Lifecell Ніна Ломакіна. - Ця опція передбачає надання виключно голосової телефонії через додаток BiP.

Основні переваги послуги "Віртуальний номер BiP":

Для того, щоб скористатися послугою віртуального номера, абонентам Lifecell необхідно:

• пройти коротку реєстрацію і вибрати номер;

• завантажити месенджер BiP для Android або iOS;

• підключитися до Інтернету і ввести отриманий віртуальний номер у месенджері.

- Нещодавно ми запустили продаж eSIM, - додав Дмитро Дзябура, директор з маркетингу Lifecell. - Тепер ми пропонуємо віртуальний номер BiP. За допомогою нової послуги більше людей за кордоном зможуть отримати онлайн український номер з "домашньою" тарифікацією дзвінків при наявності Інтернету в будь-якій країні світу.

Тарифікація інтернет-з'єднання здійснюється згідно тарифів вашого інтернет-провайдера.

Для абонентів Lifecell доступні додаткові переваги у роумінгу: безкоштовно на 30 днів надається 100 МБ за кордоном, які можна використовувати для спілкування в месенджері та відправки файлів.

Використовуючи функцію «BiP In» абонент приймає будь-які дзвінки безкоштовно, навіть перебуваючи за кордоном, за умови підключення до Інтернету.

Інтернет-трафік в месенджері не тарифікується в Україні. Для користувачів Lifecel діє послуга "BiP SOS-пакет", замовивши яку абонент отримує 100 хвилин до кінця дня для дзвінків через месенджер на будь-які номери в Україні.

Раніше Lifecell запустив вигідний тариф для роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ