Today.ua

Віра Брежнєва привітала Зеленського з інавгурацією

Українська співачка Віра Брежнєва на своїй сторінці в Instagram привітала Володимира Зеленського з інавгурацією і вступом на нову посаду. Артистка опублікувала фото нової першої леді Олени Зеленської з чоловіком, яке підписала: "Вітаємо. Сподіваємося. Віримо".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Вітаємо❤️ Сподіваємося? Віримо? @zelenskiy_official

Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)

У коментарях до публікації підписники Віри Брежнєвої з Росії та України приєдналися до привітань Володимиру Зеленському.

"На фото такі милі", "Рада за Україну. Хотілося б миру між країнами", "Величезні вітання всім українцям з Росії. Від душі радий за вас, а ще заздрю білою заздрістю", "Найкрасивіший президент - тепер НАШ!!! Урааа)))", "Головне, щоб люди один одного не вбивали, і брат з братом дружив", - написали фоловери.

До привітань у мережі приєдналися й інші зірки шоу-бізнесу.

Знаменитий режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв на своїй сторінці в Instagram написав: "Сьогодні важливий день! Я завжди мріяв про те, щоб нашою країною керували люди з людським обличчям, з посмішкою, з гордістю за свою родину, своїх друзів, і кожного, хто живе в Україні. Шлях цієї сім'ї, напевно буде коштувати хорошої книги, а може бути і фільму... Попереду, у них багато безсонних ночей, складних завдань, і звичайно ж нові перемоги для всіх НАС! ВОЛОДИМИР - впорається, його завзятості сили і духу достатньо, і вистачить на трьох! Він точно прийшов зробити свою країну краще, я в це вірю. Удачі друзі! Ми з Вами і За Вас!".

Продюсер Світлани Лободи, Нателла Крапівіна, також поділилася на своїй сторінці фото Олени та Володимира Зеленського, а в публікації оцінила промову новоспеченого президента: "Промова Володимира Зеленського на інавгурації була потужною і чесною! Хочеться вірити тільки в краще! Красива пара президент і перша леді, чи не правда?".

Раніше Віра Брежнєва заінтригувала прихильників публікацією на день народження чоловіка, Костянтина Меладзе. Співачка не стала публічно вітати чоловіка, чим викликала здивування підписників. Вона також додала, що фото в соцмережах не є показником кохання і щасливих відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ