Today.ua

Віра Брежнєва поділилася одкровенням про Костянтина Меладзе

Українська співачка Віра Брежнєва не так часто ділитися зі своїми шанувальниками подробицями особистого життя. Іноді її фанати не розуміють, чому артистка не говорить про свої стосунки з Костянтином Меладзе, з яким вони у шлюбі вже 14 років. Так, 11 травня композитор відсвяткував день народження. Віра Брежнєва не стала публічно вітати чоловіка, а просто опублікувала в Instagram їх спільне фото, під яким зазначила, що "провела неймовірно радісний день поруч із чоловіком і привітала його першою". Вона також наголосила, що фото в соцмережах не є показником кохання і щасливих відносин.

На чорно-білому знімку Віра і Костянтин виглядають щасливими. Підписники зірки залишили у коментарях для неї і чоловіка теплі слова і побажання.

"Кохання і щастя Вам!" "Обожнюю Вас! Бажаю щастя, здоров'я", "Правильно, що любов повинна залишатися всередині сім'ї, а не на загальний огляд", "Яка прекрасна фотографія! З Днем Народження, Костянтин, бережіть себе", "Які ж красиві! З іменинником!", "Красива пара!", "Прекрасні", "Ось це і є справжнє сімейне щастя", - зазначили фоловери.

Раніше Віра Брежнєва в інтерв'ю розповіла, що її відносини з Меладзе будуються на партнерстві, творчості і любові. В їх парі вона вважає себе більш активною, проте, у той же час Віра не є головною у відносинах з чоловіком.

"Ми прислухаємося один до одного. У нас у кожного є своя думка. Втім ми радимося один з одним з приводу робочих відносин і внутрішніх сумнівів", – розповіла Брежнєва.

Today.ua повідомляв, що Віра Брежнєва здивувала своїх підписників в Instagram оригінальними фотографіями, на яких вона позує з різнобарвним макіяжем на обличчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ