Today.ua

Віра Брежнєва перестала бути українською співачкою

Російський пошуковик Яндекс, який, до речі, заборонений в Україні, перейменував популярну співачку і актрису Віру Брежнєву.

"А ось і реакція Яндекса. Тепер Віра Брежнєва більше не українська співачка", – повідомив Telegram-канал "Рафаэлыч", який надав відповідний скріншот першої сторінки.

Виявляється, в пошуковику Yandex прямо під ім'ям Брежнєвої прибрали слово "українська". Тепер Віра там позначена просто співачкою. А ось у "Вікіпедії" для росіян чітко зазначено, що Віра Брежнєва - "українська поп-співачка, актриса, телеведуча, колишня учасниця поп-групи "ВІА Гра".

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="55273,55274,55275"]

В одному з останніх інтерв'ю Віра Брежнєва заявила, що "ніколи не була українською співачкою", незважаючи на те, що більшу частину життя прожила саме в цій країні. Зокрема, на питання про те, що пошукові системи дають опис її, як української співачки. На що Віра заперечила і заявила, що ніколи не була українською співачкою.

«Я українською співачкою не була, тому що я не брала участь ні в одній «Пісні року». Так вийшло, що сама Україна мене не сприймала українською співачкою, — несподівано заявила Віра Брежнєва, яка народилася в Дніпродзержинську, нині Кам'янському.

Віра каже, що українська співачка, на думку товариства, повинна співати українською мовою. У Віри Брежнєвої таких пісень немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ