Today.ua

Вілкул: монетизація субсидій і пільг - це чергове шахрайство

Народний депутат від "Опозиційного блоку", кандидат в президенти Олександр Вілкул в прямому ефірі одного з телеканалів заявив, що монетизація субсидій і пільг - це чергове шахрайство і обкрадання людей.

Вілкул сказав, що "за п'ять років ціни на газ зросли в десять разів, але при цьому людям пообіцяли компенсувати їх субсидіями. В результаті комусь дали цю субсидію, а комусь ні. Потім змінили правила отримання субсидій і в два рази зменшили кількість її одержувачів. По суті, обікрали людей. Що тепер кажуть? У вас є пільга, ми її забираємо і натомість даємо гроші. Через два-три місяці ці гроші відберуть шляхом підвищення цін на продукти харчування, на комуналку. Чи не залишиться ні грошей, ні пільг. Це цинічний обман людей".

Відомо, що Олександр Вілкул в 2012-2013 роках працював віце-прем'єр-міністром України, який курирував сферу ЖКГ. При ньому тарифи не виросли ні на копійку. І зараз в парламенті знаходиться пакет законопроектів Вілкула, що дозволяє комплексно вирішити проблему непідйомних тарифів в ЖКГ.

У Бердянську Запорізької області місцеві активісти зірвали виступ кандидата в президенти, народного депутата Олександра Вілкула.

https://youtu.be/IQpMzJ2U4mA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ