Today.ua

Віктор Павлик йде в депутати: артист зробив неоднозначну заяву

Український музикант і співак Віктор Павлик ошелешив своїх фанатів заявою. На своїй сторінці у Facebook він опублікував пост, в якому повідомив про рішення балотуватися в депутати Дніпропетровської обласної ради від партії "Слуга народу". Не всі підписники однозначно відреагували на рішення свого кумира, є й ті, хто серйозно не поставився до цієї звістки.

У коментарях під публікацією багато хто був здивований рішенням Павлика йти в політику і не приховує, що це змінило їх ставлення до артиста. Дехто вважає, що це фейк, і не вірить, що артист, який нещодавно одружився і налагоджує особисте життя, раптом вирішив піти у політику.

"Розчарований", "Та ладно вам. Заспокойтеся. Жарт це. Поганий, правда. Мабуть, Віктор вирішив подивитися на реакцію людей у зв'язку з такою нібито новиною", "А партія шикидим?",  "Ніби не перше квітня, а всі сприйняли серйозно. Співак співає, продавець продає, а депутат – бреше", "Віктор, коли будете роздавати пакети з гречкою і CD нового альбому? Назвіть місце і час, я підійду", "Вітю, порви їх там всіх! Покажи, як треба працювати? Ти ж пожартував?", - написали коментатори.

Через деякий час після появи публікації в Мережі Віктор Павлік зізнався, що це жарт, і він просто вирішив подивитися на реакцію своїх фанатів.

Напевно, артист захотів таким чином нагадати про себе. Так як зараз у політику балотується чимало зірок естради, то чому б не спіймати на цьому хайп.

Нагадаємо, на початку серпня з життя пішов 21-річний син Віктора Павліка – Павло Павлік, який довгий час боровся з онкологією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ