Today.ua

Відомого одеського шкуродера засудили до семи з половиною років тюрми

Відомий одеський шкуродер, який разом зі своєю дружиною брав з притулку кошенят, а потім знущався над ними та викидав з вікна, отримав 7 з половиною років тюрми. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Зазначається, що суд визнав чоловіка винним у жорстокому поводженні з тваринами і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі.

"У четвер, 7 березня, суд виніс вирок шкуродеру, який знущався над кошенятами ... за звинуваченням прокуратури судом він визнаний винним і засуджений до 7 років і 6 місяців позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними прокуратури, обвинувачений мав непогашену судимість за скоєний до цього злочину. Також раніше шкуродер вже притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та умисне вбивство.

У відомстві зазначили, що в даному кримінальному провадженні 37-річного чоловіка звинувачували в жорстокому поводженні з тваринами.

"Мешканець Одеси знущався та викидав з вікон кошенят. Малят брали у волонтерів, знаходячи оголошення у соціальних мережах, де для кошенят шукали саме відповідальних господарів", - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

Нагадаємо, раніше у Києві жорстоко побили відомого догхантера Святогора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ