Today.ua

Відома перша десятка виборчого списку “Опозиційного блоку“

Партія "Опозиційний блок" висунула 225 кандидатів у списку за загальнодержавним виборчим округом. Зокрема, партія назвала першу десятку свого виборчого списку.

Так, у першій десятці списку:

Слід зазначити, що раніше народний депутат Верховної Ради Олександр Вілкул заявив про об'єднання партій "Опозиційний блок", Партії миру та розвитку, "Відродження", "Наші" та "Довіряй справам".

"Ми об'єдналися! Партії "Опозиційний блок", Партія миру і розвитку, "Наші", "Відродження" та "Довіряй справам". Ми йдемо на вибори разом, щоб відновити мир, економіку і повернути людям достаток. Ми проведемо реальну децентралізацію і скасуємо антинародні "реформи". Реалізувати це можемо тільки ми", – написав Олександр Вілкул на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 6 червня, в Києві проходив з’їзд політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”, на якому делегатам було представлено список кандидатів, які будуть висуватися для участі в позачергових виборах у Верховну Раду. Список партії очолюють її співголови, діючі депутати Юрій Бойко і Вадим Рабінович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ