Today.ua

Відкрив душу Соколовій: Порошенко реально оцінив свої шанси потрапити за грати

П'ятий президент України, голова «Європейської Солідарності» Петро Порошенко у програмі «Рандеву» на «5-му каналі» відкрив душу Яніні Соколовій. Він заявив, що не боїться погроз президента України Володимира Зеленського посадити його у в'язницю. Журналістка Яніна Соколова несподівано запитала, чи готовий Петро Порошенко сісти у в'язницю, якщо суд прийме рішення не на його користь.

"Я нічого не боюся. Я багато років був в опозиції. Ці хлопчики не перші, хто хотів засадити Порошенка... Нічого у них не вийде. Це буде удар, точно, в першу чергу не по Порошенку, це буде удар по українській владі і державі Україна", — відповів Порошенко на питання Яніни Соколової.

Також Петро Порошенко попередив українців про те, що «Росія готує наступ». Порошенко заявив, що замість сумлінного виконання компоненту безпеки Мінських угод Кремль нав'язує політичні вимоги і прагне закріпити фактичну контактну лінію, перетворюючи її в де-факто кордон.

Раніше Яніна Соколова виклала у Facebook відео, зроблене на зустрічі у Львові, де вона зі сцени закликала президента Зеленського прийти на “Рандеву”. Під команду популярної телеведучої Яніни Соколової “три-чотири” львівська молодь проскандувала: “Зеленський, не сци”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ