Today.ua

“Від зміни прізвищ міністрів життя людей не стане кращим“: Ляшко розкритикував уряд за показові звільнення

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії та колишній народний депутат, розкритикував українську владу за намір "показово звільнити" міністрів замість того, щоб підняти українцям пенсії та соціальну допомогу. Відповідний допис Олег Ляшко розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"На середу призначили позачергове засідання парламенту. Не для того, щоб підвищити зарплати і пенсії, підняти розмір соціальної допомоги чи скасувати оподаткування мінімалки. Депутати зберуться, щоб показово звільнити тих, хто не впорався. Але від зміни прізвищ міністрів життя людей не стане кращим", - написав він.

Політик також повідомив, що сьогодні, 2 березня, о 18.15 в ефірі телеканалу "112 Україна" він говоритиме про те, яких дій від влади чекають українці.

Як відомо, 4 березня відбудеться позачергове засідання Верховної Ради, на якому, крім можливої заміни прем’єр-міністра, можуть призначити нового міністра закордонних справ, міністра охорони здоров’я, міністра соцполітики, міністра окупованих територій та віцепрем’єра з питань промисловості.

Нагадаємо, раніше Олексій Гончарук, коментуючи чутки про свою відставку, зазначив, що з цього приводу мають відбутись консультації з президентом України Володимиром Зеленським та Верховною Радою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ