Today.ua

“Від колишньої краси не залишилося і сліду“: очевидці розповіли, як зараз виглядає Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк через онкологію змінилася до невпізнання. Про це розповіли очевидці, які зустріли Заворотнюк під час виписки акторки.

"Її везли на каталці, голова в хустині, величезні темні окуляри на очах, але ми побачили, що вона сильно розповніла, від колишньої краси не залишилося і сліду", - розповіли очевидці.

Люди, які бачили артистку в клініці, відзначили, що на неї було страшно дивитися.

Російські ЗМІ повідомляють, що відразу після виписки з лікарні, в якій вона перебувала останній місяць, актриса виїхала в інший медцентр. За інформацією очевидців, саме там відновлюють тяжкохворих пацієнтів. Через захворювання у актриси розвинувся параліч правої частини тіла, паралізовано праву руку. За чутками, Заворотнюк не може самостійно пересуватися.

Нагадаємо, раніше російський нейрохируг Павло Шнякін заявив, що Анастасія Заворотнюк не вилікується від раку мозку. Зараз мова йде лише про продовження життя знаменитої актриси.

Як відомо, гліобластому — хворобу, яка вбиває актрису Анастасію Заворотнюк, діагностувати на ранньому етапі розвитку дуже складно. При цьому прогноз на одужання, на жаль, невтішний. Хворі живуть 12-14 місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ