Today.ua

Вічна молодість: Таїсія Повалій потрапила в лікарню через уколи краси

Таїсія Повалій, яка відзначила свій 55-річний ювілей, виглядає ще більш молодшою, ніж раніше. Таке відчуття, що з кожним роком популярна співачка молодіє, а не старіє. Про пристрасть Повалій до уколів краси знають вже багато хто, навіть подейкують, що співачка зробила не одну пластичну операцію, а її обличчя вже змінило знайомі риси і зараз у Таїсії дуже важко впізнати ту артистку, яку ми пам'ятаємо.

Сама Таїсія Повалій зізналася, що вперше зробила уколи краси 15 років тому в Одесі. За словами співачки, тоді в косметології тільки починали використовувати гіалуронову кислоту. Методика була новою, про протипоказання і побічні ефекти знали мало. Після процедур краси у співачки на лобі з'явилася шишка, а прибрати її було дуже важко, адже це обличчя, де зосереджені нервові закінчення. Тому артистці довелося чекати поки вона повністю не розсмокчеться. Але дива не сталося.

"Загалом, чужорідне речовина не розсмокталася і досі зі мною, мігрує – пару років тому спустилася в область під оком", – зізналася Таїсія Повалій.

Коли Таїсія Повалій зважилася на мезотерапію, лікар-косметолог випадково потрапила голкою в давню шишку. Під шкірою почалося велике запалення і Повалій довелося звернутися в лікарню, де їй зробили екстрену операцію.

Раніше ми повідомляли про те, що від подарунків Повалій у свої 55 років відмовилася, попросивши лише накрити гарний святковий стіл вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ