Today.ua

Весняний манікюр на короткі нігті: головні тренди модного покриття і декору (фото)

Весняний манікюр вимагає від своєї власниці легкості, сміливості та готовності до експериментів. У 2020 році з моди вийшли довгі нігті і химерний дизайн. Саме час віддати перевагу коротким акуратними нігтиками з мінімалістичним нейл-артом. Обирайте манікюр з геометричними фігурами, омбре, френч і місячний манікюр. Цієї весни однотонне покриття буде виглядати набагато модніше, ніж різнокольорові нігті.

Стилісти рекомендують вибирати яскраві весняні відтінки та квіткові або фруктові орнаменти. Популярними стануть всі відтінки рожевого. Цей колір додає будь-якого образу ніжності і відчуття свята. Напередодні 8 березня рожевий манікюр виберуть більшість жінок, так як всі хочуть відчути себе дівчатками і відчути якусь невимушеність.

Консервативні жінки, які віддають перевагу класичному стилю, залишаться вірні червоному манікюру. Цей колір також буде у тренді і зробить ваш образ яскравим і незабутнім.

Відтінки синього і блакитного подарують коротким нігтям легкість і романтизм. Блакитний колір чудово поєднується з рожевим і жовтим, його можна брати за основу у градієнтному манікюрі, поєднувати з геометричними мотивами, глітером і втиркою.

Сонячний жовтий колір стане ще одним трендом цієї весни. Він асоціюється з радістю і позитивом, і на коротких нігтях виглядає особливо стильно. Привабливо на нігтях буде виглядати як яскраво-жовтий, так і приглушене матове покриття. Поєднуйте жовтий з білим кольором, малюючи на нігтях квіткові візерунки. Чорно-жовтий манікюр також буде виглядати дуже стильно й актуально.

У тренді будуть пастельні відтінки. Улюблений багатьма дівчатами нюд не вийде з моди і цієї весни. Теракотовий, бежевий і фіалковий відтінки також не будуть поступатися по популярності. За допомогою цих кольорів можна створювати французький, місячний манікюр, стильне омбре і романтичний геометричний дизайн.

Раніше повідомлялося, як зробити стильний манікюр з павутинкою, який буде доречний як у суворій офіційній обстановці, так і на святковій вечірці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ