Today.ua

“Великий брат“ стежить за вами: У Зеленського залякали нардепів

Партія «Слуга народу» має намір боротися з політичною корупцією у Верховній Раді України, використовуючи для цього передові технології. Представник президентської партії Давид Арахамія повідомив, що нову систему стеження за нардепами назвали «Великий брат».

Четвертий номер виборчого списку «Слуги народу», підприємець і волонтер Давид Арахамія, який, можливо, буде запропонований на посаду глави майбутньої фракції «Слуги народу» у Верховній Раді IX скликання, зазначив, що формування у фракції груп народних депутатів за інтересами — природний процес, а технології штучного інтелекту допоможуть уникнути «ризикових груп».

Давид Арахамія пояснив, що система "Великий брат" безперервно аналізує голоси, всі результати голосування і виявляє всі "аномалії".

Правда, поки не відомо, яка саме компанія займається реалізацією нового проекту "Великий брат".

Нагадаємо, перше засідання Верховної Ради України ІХ скликання відбудеться 29 серпня 2019 року. Таке рішення було прийнято на першому засіданні підготовчої депутатської групи. У засіданні взяли участь представники всіх політичних партій, що подолали 5-відсотковий виборчий бар’єр на виборах 21 липня 2019 року.

Раніше в партії “Слуга народу” розповіли, як у команді президента України Володимира Зеленського планують боротися з «кнопкодавством» у Верховній Раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ