Today.ua

Василіса Фролова через два роки після пологів уперше показала свою фігуру в купальнику

45-річна Василіса Фролова вперше за останні два роки показала фото у бікіні. Востаннє українська ведуча публікувала такі кадри ще до народження сина.

З початку повномасштабного вторгнення зірка разом зі своїм сином та батьком дитини телепродюсером Дмитром Котеленцем перебуває в Ізраїлі. Там вона займається новими проектами та проводить час на пляжі.

Вперше мамою Фролова стала у віці 43 років – 7 березня 2021 року на світ з'явився її син, якого назвали Родіоном. І ось тільки зараз - трохи більше ніж через два роки з того часу, як вона стала мамою, Василіса поділилася новим фото в бікіні.

"Вірте чи ні, але я дуже добре пам’ятаю свої відчуття від спостереження серпневого путча 1991р. Тільки сьогодні відчула щось подібне. Ерозія і самознищення недодержави-терориста у прямому етері. Озвірілі ЗЕКи воюють із злочинцями. Зло проти зла. Навіть повболівати нема за кого. Але радісно від неминучого розвалу режиму неймовірно. Вважаю це офіційним приводом виставити фоточку в купальнику. Перемога неминуча", - зазначила у публікації Василіса Фролова.

45-річна зірка може похвалитися приголомшливою молодою фігурою, мабуть, життя біля моря дає свої плоди. Ведуча може похвалитися плоским животом, вузькою талією та ідеальною бархатистою шкірою.

Нагадаємо, Василіса Фролова показала рідкісне фото підрослого сина: “Який великий уже“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ