Today.ua

В Україну прийшло потеплішання

Сьогодні, 25 лютого, на більшій частині України очікується змінно хмарна погода без істотних опадів. Тільки на території східних областей прогнозують невеликий дощ зі снігом. Вітер очікується переважно західний, 5-10 м/с, вдень окремі пориви вітру досягнуть 15-18 м/с. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Зазначається, що після нічних морозів синоптики прогнозують підвищення температури повітря до плюсових позначок. Найтепліше буде у західних регіонах України. Зокрема, у Львівській області та на Прикарпатті повітря прогріється до +7...+ 9 градусів. Найхолодніше буде на сході України - в таких областях стовпчики термометра вдень не піднімуться вище +3.

Крім того, синоптики попереджають про ожеледицю на лівобережжі країни, а також у Карпатах.

У Києві сьогодні вдень буде температура повітря буде до +6 градусів, опадів не очікується.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Леонід Горбань повідомив українцям, що вже сильних морозів, про які раніше говорили багато синоптики, не буде. Втім, морози не покинуть Україну і в березні. За словами синоптика, з півночі холоду до нас ще будуть пробиватися на початку весни. Перші сім-десять днів березня будуть морозними – до 5-7 градусів, а місцями і до 9-10 градусів нижче нуля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ