Today.ua

В Україну прибула партія нових авто за 4 000 доларів

В Україну прибула партія індійських автомобілів Bajaj Qute, які вважаються найдешевшими у світі. Ціна Qute — близько 4 000 доларів (понад 140 тисяч гривень). Правда, автомобілем Bajaj Qute називають з натяжкою. По суті, це квадроцикл, одягнений в автомобільний кузов. В компанії MotoMania, що є офіційним дилером Bajaj Qute, вважають, що найдешевше авто знайде свого споживача на українському ринку. Про це повідомляє Аutonews.ua.

Bajaj Qute стане в нагоді, в першу чергу, дрібним комерційним структурам, що займаються кур'єрською доставкою, розвезенням фаст-фуду, кореспонденції. Саме низька ціна і є головною конкурентною перевагою Bajaj Qute.

Малолітражка Bajaj Qute може розігнатися до 70 кілометрів на годину, витрачаючи всього лише 3 л/100 км в змішаному циклі. Стандартна комплектація транспортного засобу досить приваблива, як для такої ціни. Вона включає в себе литі диски, шкіряні крісла та аудіосистему з 2 динаміками.

Автомобіль Bajaj Qute важить всього 400 кг. Qute оснащується одноциліндровим мотоциклетним двигуном потужністю 13,5 л. с. Об'єм багажника — 44 л. Якщо скласти спинки сидінь, об'єм багажного відсіку збільшиться до 850 л. Всередині можуть поміститися чотири людини.

Якщо Bajaj Qute пройде сертифікацію, то стане одним з найдешевших автомобілів в Україні.

В Індії серійне виробництво Bajaj Qute почалося ще в 2013 році. Bajaj Qute офіційно кваліфікували як квадроцикл, але тільки із-за того, що у нього максимальна швидкість не досягає 90 км/год.

Раніше були названі невдалі кросовери з повним приводом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ