Today.ua

В Україні від коронавірусу вилікувалась ще одна людина

В Україні від коронавірусної інфекції вилікувалась ще одна людина. Новий випадок одужання було зафіксовано на Дніпропетровщині.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Бондаренко, на Дніпропетровщині від коронавірусу вилікувалася жінка, яка однією з перших в регіоні потрапила до лікарні з COVID-19.

"Уже завершило лікування подружжя, які першими в області отримали позитивний тест на коронавірус. Чоловіка виписали з лікарні минулого тижня. А зараз і його дружина отримала результат повторного тесту, який підтвердив: вона - здорова", - йдеться в повідомленні Дніпропетровської облдержадміністрації.

Зазначається, що всього в Дніпропетровській області зараз проходять лікування від коронавірусу 12 людей.

Слід зазначити, що рівень смертності від коронавірусу в Україні є нижчим, ніж в Європі. В нашій країні цей показник дорівнює 2,4%, тоді як в країнах Європи - понад 5%.

Нагадаємо, станом на 3 квітня, за даними Центру громадського здоров’я, з 942 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 – 23 летальних. Ще 19 пацієнтів змогли одужати.

Як відомо, найперший випадок інфікування COVID-19 в Україні був зафіксований ще 3 березня. Зараженим виявився чоловік з Чернівців, який повернувся разом зі своєю дружиною з Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ