Today.ua

В Україні ще одна дитина впала в ванну з окропом

У місті Краматорськ Донецької області 8-місячний хлопчик впав у ванну з окропом. Про це повідомляє Покровський відділ поліції Донецької області.

"Вчора до Мирноградського відділення поліції надійшло повідомлення від лікарів, що ними з опіками тіла госпіталізований та відправлений до Краматорської дитячої лікарні 8-місячний хлопчик. Батьки пояснили поліцейським, що вони збирались купати сина, приготували ванну з окропом й на хвилину втратили пильність. Саме в цей момент хлопчик заліз у ємність із водою й опікся”, — йдеться у повідомленні.

Батьки негайно викликали “швидку”.

Відомо, що хлопчик отримав 25% опіків тіла, наразі він разом із батьками знаходиться в лікарні Краматорська.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 166 “Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування” Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 28 березня в Одесі після 10 днів лікування померла дитина, яка впала у відро з окропом.

Відомо, що хлопчик на ім’я Данило був доставлений з села Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області до обласного центру в ніч на 18 березня у вкрай важкому стані. Медики констатували 80% опіків поверхні тіла. За словами матері, вона збиралася купати своїх трьох дітей, тому в приміщенні знаходилося відро з окропом, яким вона збиралися розводити холодну воду. В цей час хлопчик, граючись, перелазив з ліжка на невеликий стіл, не втримався і впав в ємність з окропом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ