Today.ua

В поліцейському автомобілі помер чоловік

Слідчі териториального управління Державного бюро розслідувань, яке розташованого у Полтаві, з’ясовують причини та обставини смерті 29-річного сумчанина у автомобілі патрульної поліції. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Про подію, теруправління ДБР оперативно повідомило керівництво Головного управління Нацполіції Сумської області. Після чого, слідча група виїхала на місце пригоди.

За фактом смерті чоловіка, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) та ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень).

Тривають невідкладні слідчі дії.

Повідомляється, що провадження знаходиться на особистому контролі директора теруправління ДБР.

Нагадаємо, зловмиснику, який у неділю, 21 квітня, на вул. Хрещатик у столиці викрав поліцейський автомобіль та збив інспектора поліції, оголошено про підозру за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Нагадаємо також, що журналіст Владислав Антонов виклав в мережу відео з камери спостереження, яка розташована на Залізничному шосе у столиці, момент погоні і затримання викрадача поліцейського автомобіля Toyota Prius.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ