Today.ua

В окупованій Макіївці підірвали авто “командира МВС“

Поблизу тимчасово окупованої Макіївки Донецької області намагались ліквідувати так званого командира "МВС". Про це повідомляє сепаратистський Telegram-канал самопроголошеної ДНР.

Повідомляється, що під Макіївкою Донецької області, яка наразі контролюється бойовиками "ДНР", стався вибух. За словами представників незаконних збройних формувань, хтось намагався вбити так званого командира підрозділу "МВС" самопроголошеної ДНР, однак він вижив і зараз знаходиться в лікарні.

Відомо, що вибуховий пристрій було закладено під автомобіль.

В так званій народній міліції "ДНР" повідомили, що на місці вибуху працює "слідча група". Там заявили, що вони мають опис підозрюваних в причетності до інциденту, їх зараз розшукують.

Також відомо, що в "ДНР" припускають, що підрив авто так званого командира "МВС" був замахом на вбивство.

Нагадаємо, вчора, 24 лютого, на Донбасі було ліквідовано ще одного проросійського бойовика - Андрія Остапова (позивний "Остап"), дані якого були внесені у базу "Миротворця".

Також раніше на Донбасі українські військові підбили танк і бліндаж бойовиків. Танки незаконних збройних формувань було розміщено в трьох кілометрах від лінії зіткнення на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ