Today.ua

В Одесі автомобіль на швидкості 120 км/год збив чотирьох людей на зупинці

У вівторок, 10 листопада, на проспекті Небесної Сотні в Одесі сталася масштабна ДТП. Автомобіль Toyota в'їхав на шаленій швидкості в зупинку, де перебували люди. У результаті аварії четверо людей постраждали. Всі подробиці передає місцеве видання "Думська".

За словами 39-річного водія, він уникав зіткнення з BMW, повернув праворуч і зачепив бордюр, після чого автомобіль вилетів на зупинку. Відео з камер зовнішнього спостереження з місця аварії підтверджує факт наявності іншого автомобіля. Також стало відомо, що автомобіль рухався на шаленій швидкості - близько 120 км/год.

Поліція встановила водія BMW. Ним виявився 50-річний житель Хмельницької області. Його машину зафіксували в Умані. Поліція долучить цього фігуранта до справи про ДТП.

Серед постраждалих при наїзді на зупинку опинилися 39-річна жінка та її 15-річна дочка, 16-річний юнак і ще одна 48-річна жінка. Їх усіх госпіталізували в лікарню з травмами. Двоє людей перебувають у важкому стані.

Поліція відкрила у справі про ДТП кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху з нанесенням потерпілим тілесних ушкоджень) КК України.

Раніше повідомлялося, що у Києві на вулиці Богатирській автомобіль Chevrolet Bolt на великій швидкості вилетів з проїжджої частини і збив жінку-поліцейську, яка стояла на узбіччі дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ