Today.ua

В мережі показали відео ДТП з депутатом Лещенко

Народний депутат Верховной Ради України Сергій Лещенко опублікував на своїй сторінці в Facebook запис з відеореєстратора, на якому зафіксований момент ДТП за участю його автівки.

Він наголосив, що розмістив відео аварії для того, щоб “зняти всі спекуляції”.

“На п'ятій секунді видно, що мій автомобіль стоїть на узбіччі. До фури ще метрів 100. Видно, що в моєму автомобілі включена аварійка. Видно, що я стояв біля бордюру, правіше від якого починається тротуар. Роблю цю публікацію, щоб зупинити потоки фейків і відео незрозумілого походження, які розганяють недобросовісні люди, які перебувають на службі коло правлячої верхівки. За їхньою логікою, скоро виявиться, що я сам підстроїв ДТП, яке дивом не закінчилася серйозними наслідками”, — прокоментував відеозапис Лещенко.

Нагадаємо, вчора, 9 листопада, в Києві Лещенко став учасником ДТП. За даними поліції, в автомобіль Volkswagen, за кермом якого перебував нардеп, влетіла вантажівка. Лещенко розповів, що він рухався з боку Оболоні у напрямку Пущі-Водиці. В якийсь момент політик зупинився на узбіччі, щоб подивитись на карту, невдовзі після чого в задню частину його автівки влетіла вантажівка. Від сильного удару DAF перекинувся, а Volkswagen розвернуло на 180 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ