Today.ua

В ДТП на Хмельниччині загинули двоє дорослих і дитина

У п'ятницю, 31 травня, близько першої години дня у Кам‘янець-Подільському районі в Хмельницькій області сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій на місці події загинуло троє людей. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

Повідомляється, що на під‘їзді до села Колибаївка зіткнулися автомобіль «Chevrolet Aveo» та вантажівка «MAN».

За попередніми даними правоохоронців, які працювали на місці події, 54-річний водій "Шевроле", не врахувавши дорожньої обстановки, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення з вантажним автомобілем під керуванням 53-річного мешканця Чернівецької області.

Внаслідок аварії загинули водій легковика та його пасажири — 25-річна мати з трирічною донькою.

Водій вантажівки в аварії не постраждав.

Слідчо-оперативна група ГУНП в Хмельницькій області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Як раніше повідомляв Today.ua, у середу вранці, 29 травня, біля села Мацьківці Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждало четверо осіб. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ