Today.ua

В Адміністрації президента прокоментували таємні зустрічі Порошенка та Медведчука

Стало відомо, що кум президента Росії Володимира Путіна та новообраний голова партії "За життя" Віктор Медведчук декілька разів таємно зустрічався з Президентом України Петром Порошенко. Така інформація надійшла від журналістів програми "Схеми".

Вперше журналісти зафіксували Віктора Медведчука біля Адміністрації президента 24 жовтня. Наступна зустріч Медведчука та Порошенка відбулася 27 жовтня 2018 року. Тоді Медведчук приїхав до маєтку Порошенка. І ще два візити до Порошенка, за інформацією журналістів, відбулися 5 листопада та 17 листопада.

Жодної офіційної інформації про зустрічі Порошенка з Медведчуком не оприлюднювала ані прес-служба президента, ані прес-служба партії Медведчука.

В прес-службі АП прокоментували, що Порошенко не має з Медведчуком жодних бізнес-інтересів, а зустрічався з ним виключно аби висловити своє незадоволення повільним процесом звільнення заручників і політв’язнів Кремля.

"Президент Порошенко не поділяє ідеї і політичні висловлювання Віктора Медведчука. Але президент також неодноразово заявляв, що готовий вести переговори з усіма, навіть з чортом, для того, щоб звільнити наших бранців", - заявили в Адміністрації президента.

Нагадаємо, Петро Порошенко підписав закон про легалізацію "євроблях".

Раніше повідомлялося, що Кабмін звільнив першого заступника міністра освіти Володимира Ковтунця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ