Today.ua

Упізнано двоє зрадників України, причетних до захоплення українських моряків на Азові, - СБУ

До захоплення українських моряків в Азовському морі причетні колишні співробітники Служби безпеки України, які, змінивши присяги, перейшли на бік окупанта і зараз працюють у ФСБ Росії.

Про це пише ZIK.

Спецслужбами встановлено, що безпосередню участь в затриманні українських моряків брали Назарец Володимир Анатолійович (позивний "Назар") і Білер Олександр Петрович (позивний "Петрович") - колишні співробітники "Альфи" СБУ (з дислокацією у Сімферополі).

Старший лейтенант Назарец Володимир Анатолійович і підполковник Білер Олександр Петрович є в списку колишніх співробітників СБ України.

Відомо, що зараз вони працюють в ФСБ Росії.

У той же час батьки Володимира Назарця проживають в Жовтих Водах Дніпропетровської області, отримують субсидію, пенсію та пільги від України. А батько кримського перебіжчика СБУ нещодавно придбав елітне житло бізнес-класу в новобудові в передмісті Києва.

Про зрадника Білера Олександра Петровича поки тільки відомо, що він житель Сум.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що захоплені російськими військовими українські моряки є військовополоненими, тому на них не поширюється російське право.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ