Today.ua

“Укрзалізниця“ відкриває онлайн-продаж квитків на всі потяги до Польщі

Від завтрашнього дня, 15 травня, "Укрзалізниця" відкриває можливість покупки квитків на всі потяги в напрямку Польщі через інтернет. Про це повідомив глава компанії Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.

"Раніше це було доступно лише для окремих рейсів. Пасажири справедливо нарікали на незручність сервісу. "Укрзалізниця" максимально прискорювала фінальні домовленності з польськими колегами. Тож, з 15 травня квитки на весь перелік міжнародних поїздів до Польщі - на офіційному сервісі", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, з 5 квітня 2019 року процедура проходження митного контролю для потяга №67/68 Київ-Варшава в обидва напрямки перенесена зі станції "Ягодин" на станцію "Київ-Пасажирський".

Нагадаємо, також з середи, з 15 травня, на маршруті Київ-Пасажирський — Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у пікові години курсуватимуть три подвоєних поїзди Kyiv Boryspil Express.

Маршрут "Київ Бориспіль Експрес" з’єднує головний залізничний вокзал української столиці "Київ-Пасажирський" з новою станцією в аеропорту "Бориспіль". Експреси роблять проміжну зупинку тривалістю 2 хвилини на вокзалі "Дарниця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ