Today.ua

Укрзалізниця пояснила, чому на Видубичах потяг зійшов з рейок

У четвер вночі, 28 березня, в районі станції Київ-Деміївська на під’їзних коліях стався схід з рейок семи вантажних вагонів. Зазначена інфраструктура перебуває на балансі ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ", яке не входить до складу "Укрзалізниці". Про це повідомили у прес-службі залізничної компанії.

В УЗ наголосили, що схід вантажних вагонів стався через незадовільне утримання під’їзних колій з боку власника - Київ-Дніпровського Міжгалузевого підприємства промислового залізничного транспорту.

Наразі фахівці ліквідовують наслідки аварії.

Окрім того повідомляється, що затримок поїздів через інцидент не зафіксовано.

Також була створена спеціальна комісія для розслідування причин випадку.

Нагадаємо, у Тернопільській області на перегоні Прошова — Микулинці дизель-поїзд, що курсував за маршрутом Тернопіль — Заліщики з трьома пасажирськими вагонами, потрапив в аварію і середній вагон поїзда перекинувся.

Також ми писали, що в р. Кривий Ріг Дніпропетровської області через крадіжки спеціальних накладок, які з’єднує рейки і кріпить їх до шпал, кілька вантажних вагони зійшли з рейок.

Нагадаємо ще, що в лютому на залізничному переїзді Хриплин — Братківці в Івано-Франківській області пасажирський потяг №143 “Ворохта — Київ” збив вантажівку, яка виїхала на нерегульований переїзд. Внаслідок зіткнення локомотив зійшов з рейок першою колісною парою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ