Today.ua

“І все це завдяки вам, дурні“: Боклан розкрив прийоми, які використовують кандидати, щоб потрапити у Раду

Популярний український актор Станіслав Боклан знявся у відеоролику під назвою "Слуга Народу-4. Українці - не дурні!", де він постав, як депутат Верховної Ради останніх трьох скликань. Боклан у ролі рем'єр-міністра показав, як "слуги народу" часто обманюють своїх виборців.

Відео від українського актора Станіслава Боклана викликало великий резонанс.

"Спеціально для вас покажу свій шлях у Раду. Я впевнений, що все це вийде, тому що ви мені в цьому допоможете. Питаєте як? Та дуже просто! Поки в нашій країні існує мажоритарка - чудеса трапляються", - сказав Боклан і підійшов до передвиборчої агітаційної палатки.

Біля намету Боклан взяв у руки пакет з рекламою і розкрив всі прийоми, які використовують кандидати, щоб потрапити у Верховну Раду.

"Можна ще посадити дерево, яке вже давно посаджено до мене. Але це не головне. Головне, щоб люди знали, що все це і навіть сонечко сяє за підтримки народного депутата України Ю. І. Чуйка", - із сарказмом сказав актор.

А далі Боклан криком показав, як потрібно говорити голосно майбутнім депутатам. Тому що немає значення, що ти говориш, головне голосно і впевнено.

"І все це завдяки вам, дурні", - підсумував Боклан.

https://youtu.be/ciGke-mCBFs

Нагадаємо, в неділю, 21 липня, Україна буде обирати депутатів до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ