Today.ua

Українські військові знищили техніку бойовиків на Донбасі

Протягом минулої доби, 30 січня, українським військовим на Донбасі вдалось знищити техніку бойовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що бойовики вдалися до чергової провокації на напрямку Сокільники – Кримське на Луганщині та розпочали обстріл українських оборонців, застосовуючи мінометну батареєю та зенітну установку ЗУ-23-2, що була встановлена на МТЛБ-У.

Воїни, що обороняються на зазначеному напрямку, мають у частині два добре підготовлені підрозділи: маневрену вогневу групу, призначену для боротьби з артилерійськими та мінометними батареями противника та підрозділ винищувачів танків, на озброєнні якого є сучасні ПТРК "Стугна-П" і "Корсар".

Як повідомляють у штабі ООС, за лічені хвилини після початку ворожого обстрілу маневрена вогнева група нанесла удар у відповідь, а розрахунок української "Стугни-П" здійснив пуск по ворожому броньованому об'єкту, з якого обстрілювались українські позиції.

У результаті дій ЗСУ було подавлено мінометну батарею ворога, а також знищено МТЛБ-У разом з розрахунком зенітної установки ЗУ-23-2.

Раніше також повідомлялось, що розвідники ЗСУ знешкодили засідку бойовиків на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ