Today.ua

Українська телеведуча потрапила в ДТП на Балі: вперше сіла на байк і мало не загинула

Ведуча реаліті-шоу "У кого більше?" Анастасія Кошман потрапила в ДТП на Балі. Під час зйомок шоу дівчині довелося вперше в житті сісти на мотоцикл, і вона не впоралася з керуванням. На щастя, усі залишилися живі.

На цьому острові байк - один з найпоширеніших видів транспорту. Його використовують навіть в якості таксі. За день на такій роботі місцеві таксисти заробляють до 350 тисяч індонезійських рупій (близько 630 грн), що досить непогані гроші. Анастасія вирішила побувати в цій ролі і взяла на прокат байк, причому найдешевший. Якщо перевести на наші гроші, то за оренду ведуча заплатила всього 100 гривень за добу.

Через декілька годин за кермом Кошман потрапила в невелику ДТП. Ведуча вирішила побути таксистом і підвести одну пару. Люди виявилися добряче напідпитку і вести їх було не просто. На одному з поворотів ще недосвідчений водій не впоралася з керуванням і разом з пасажирами звалилася на дорогу.

"У мене був такий стрес, що я не могла навіть ходити, не те що їздити. Через мене мало не загинули люди! До сих пір не можу прийти в себе", - зізналася ведуча.

Пізніше Анастасія розповіла, що на Балі на байках розтинають 13-15-річні дівчатка, і вона теж думала, що впорається. Після першого падіння вона вирішила більше не ризикувати здоров'ям і повернула байк.

Раніше повідомлялося, що 8 вересня суд визнав актора Михайла Єфремова винним в летальному ДТП і засудив його до 8 років колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ