Today.ua

“Українська Барбі“: у Мережі показали ляльку з обличчям та фігурою Олени Зеленської

Стиль Барбі після виходу на екрани однойменного фільму знову став популярним. У Мережі обговорюють ляльок із зовнішністю першої леді України Олени Зеленської та її чоловіка, президента Володимира Зеленського.

Відомий графічний дизайнер, цифровий ілюстратор Ірина Готовуша звернула увагу на витончену зовнішність Олени Зеленської. Обраниця глави держави надихнула шведського художника – і вона представила ляльку з обличчям та фігурою знаменитості.

Готовуша зобразила ляльку у вбраннях у ніжно-рожевій кольоровій гамі. Вона відображена в білій блузці та спідниці із атласу, брючному костюмі та сукні з жакетом. Акцент – на тонкій талії, яку любить підкреслювати Зеленська.

Майстриня повторила зачіски, які любить робити Олена. Пишне світле волосся завите в об'ємні локони і покладене на бічний проділ. Макіяж у ніжних відтінках рожевого та нюдового манікюру також відображають особливості іміджу відомої українки.

"В Україні є своя Барбі", - наголосила Ірина Готовуша.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Illustrative Graphic designer (@irynagotovusha)

Також можна побачити ляльковий образ Володимира Зеленського. Він зображений як друг Барбі - Кен. Прототип президента має рожеві штани і сорочку, а також синій піджак з камуфляжним принтом, що відображає воєнний період. На обличчі характерна неголеність.

Барбі опинилася у тренді цього літа

У липні відбулася прем'єра американської комедії "Барбі" з голлівудською актрисою у головній ролі. Голлівудська красуня з блакитними очима та білявим волоссям зіграла ляльку.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Merve Boluğur (@mervebolugur)

Після виходу стрічки на екрани, багато зірок шоу-бізнесу, копіюють її образ, одягають рожеві речі та роблять характерний яскравий макіяж. Ляльковий стиль зараз – на піку популярності.

Нещодавно Олена Зеленська побувала у Вінниці. Перша леді України здивувала шанувальників помітно схудлої фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ