Today.ua

Uber додаватиме до “чорного списку“ пасажирів з надто низьким рейтингом

Служба таксі Uber планує додавати до "чорного списку" пасажирів із занадто низьким рейтингом. Про це повідомила глава департаменту безпеки компанії Кейт Паркер.

Вона зазначила, що таким чином деякі пасажири можуть втратити можливість користуватись послугами Uber.

"Пасажири можуть втратити доступ до Uber, якщо їхній рейтинг опуститься значно нижче середнього. Вони також отримають поради про те, як підвищити свій рейтинг - наприклад, дотримуватися ввічливості, не смітити в автомобілях і не звертатися до водіїв з проханням перевищувати швидкість. Крім того, для пасажирів буде передбачено кілька можливостей підвищити свій рейтинг в разі, якщо вони втратять доступ до Uber", - заявила вона.

Перед тим, як нові правила вступлять в силу, Uber планує запустити освітню кампанію. Таким чином, і водії, і пасажири будуть розуміти, що від них вимагається під час використання програми, а що є неприпустимим.

Для поширення інформації про нові правила будуть використовуватись розсилки в додатку і на електронну пошту, а також інші канали реклами.

Нагадаємо, служби таксі Uber і Bolt в Україні повідомили водіям, що зареєстровані в системах виклику таксі, що відмовляються співпрацювати з водіями на автомобілях з іноземною реєстрацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ