Today.ua

У жилеті на голе тіло та максі-спідниці: 54-річна Джей Ло в ефектному образі

Дженніфер Лопес відвідала галасливу зіркову вечірку у Голлівуді разом зі своїм чоловіком. Зірка виглядала неперевершено, похвалившись своєю розкішною фігурою у стильному образі.

У Лос-Анджелесі 70-річний італійський модельєр Брунелло Кучінеллі - засновник бренду Brunello Cucinelli влаштував елегантну вечірку, на яку були запрошені кращі з кращих. Список гостей складався з Демі Мур, Олесандри Амбросіо, Гвінет Пелтроу, а також Дженніфер Лопес та Бена Аффлека.

Для появи на публіці 54-річна американська актриса та співачка обрала ефектне вбрання, яке підкреслило її струнку підтягну фігуру. Джей Ло одягла на голе тіло чорний блискучий укорочений жилет, білу максі-спідницю на високій посадці, похвалившися своїм ідеальним рельєфним пресом та вузькою талією.

Образ артистка завершила туфлями на високих підборах, багатошаровою окрасою на шиї та чорним клатчем. Також вона накинула на плечі білий жакет вільного крою.

Волосся Дженніфер Лопес поклала в елегантну зачіску, залишивши передні пасма обрамляти обличчя, а в макіяжі зробила акцент на очах.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес засвітила наймоднішу білизну з мереживами та стразами - тренд 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ