Today.ua

У Зеленського розповіли, скільки вже витратили на президентську кампанію

На сьогоднішній день команда кандидата на пост президента України Володимира Зеленського витратила з виборчого фонду на президентську кампанію близько 60 мільйонів гривень. Про це заявив керівник виборчого штабу Володимира Зеленського Іван Баканов.

"Ми витратили на всю кампанію близько 60 мільйонів гривень з виборчого фонду - це на все, що ми робимо", - сказав глава виборчого штабу Зеленського.

У Зеленського додали, що планується витратити ще 40 мільйонів до першого туру президентських виборів.

При цьому в штабі Зеленського відзначили, що команді не вистачає грошей на все задумане.

На питання, чи є контакти у штабі Зеленського з Коломойським, Баканов сказав: "Всі задають це питання, я відповім так: можливо, хтось контактує, але я не бачив. Саме мені ніхто не давав будь-яких вказівок, грошей і не висловлював навіть побажань з того чи іншого питання від команди Ігоря Валерійовича. Тобто я не можу цього навіть уявити".

Керівник штабу також розповів, що команда Зеленського по всій Україні налічує приблизно 500 тисяч осіб, а в центральному штабі кандидата на пост президента України Володимира Зеленського працює близько 70 осіб.

Раніше кандидат на пост президента України Володимир Зеленський звернувся по допомогу до українців для збору коштів на операцію маленькому хлопчикові на екстрену операцію з пересадки кишечника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ