Today.ua

У Запорізькій області вбили ветерана АТО: з'явилися подробиці

В Енергодарі Запорізької області жорстоко побили відомого ветерана АТО, 48-річного члена організації «Захисники України» Євгена Бабанського. Постраждалий помер у лікарні.

Поліція Запорізької області повідомляє, що підозрюваний у вбивстві ветерана АТО затриманий. Ним виявився 30-річний житель Енергодара. Зловмиснику за умисні тяжкі тілесні ушкодження загрожує до десяти років в'язниці.

Жителі Енергодара розповіли, що конфлікт між двома чоловіками виник пізно ввечері 15 травня на зупинці в центрі міста. Молодший учасник суперечки наніс важкі травми своєму опоненту. Отримавши сильний удар в голову, старший чоловік відключився. А зловмисник, побачивши, що накоїв, втік з місця подій.

Також очевидці трагедії стверджують, що незважаючи на травми, ветерана АТО можна було врятувати, якби в лікарні знайшлося сучасне медичне обладнання.

За фактом виявилося, що у всьому Енергодарі немає жодного працюючого апарату МРТ. Були відсутні і можливості для комп'ютерної томографії. При цьому стан потерпілого не дозволяв перевезти його в обласний центр, щоб нейрохірурги змогли провести операцію.

Раніше в дорожній пригоді, яка сталася між Яготином і селом Сотниковка в Київській області, разом зі своїм батьком загинув учасник Антитерористичної операції на сході України Олександр Омеляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ