Today.ua

У Верховній Раді нагадали про створення нового міністерства

У Верховній Раді вкотре підняли питання створення Міністерства у справах ветеранів. Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов нагадав Уряду, що нове міністерство має запрацювати якнайшвидше.

"Одне з питань, яке наша фракція постійно піднімає і в цьому залі, і в залі парламенту - коли буде створено Міністерство у справах ветеранів. Це надважливе питання. Фракція вважає, що воно повинно бути вирішене у найкоротший термін", - сказав Герасимов на погоджувальній раді керівників фракцій і груп.

Процес роботи над створенням міністерства розпочався у березні, проте й досі не завершився. Головою відомства фракція "БПП" обрала Ірину Фриз. Перший заступник голови Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Ігор Мальцев розповів, що для запуску міністерства необхідно пройти ряд формальних процедур: створити нормативну базу, проведести конкурси, затвердити положення.

Нагадаємо, Віктор Медведчук став головою партії "За життя" Вадима Рабіновича.

Раніше повідомлялося, що новим губернатором Київщини став колишній очільник столичного відділення поліції Олександр Терещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ