Today.ua

У трендовій сукні та панчохах: Моніка Беллуччі показала спокусливий образ

Моніка Беллуччі у провокаційному образі знялася для глянцевого журналу. 58-річна італійська актриса позувала у трендовій сукні-сорочці та панчохах.

Зірка фільму "Малена" у зрілому віці залишається однією із найяскравіших представниць шоу-бізнесу. Моніка Беллуччі постала у відвертому вбранні у рамках нової фотосесії для французького Vanity Fair.

Моніка Беллуччі знялася для глянцю

Колишня дружина французького актора Венсана Касселя приміряла розкутий аутфіт. Вона вдягнулась у довгу білу сукню-сорочку на голе тіло. Така модель - останній писк моди цієї весни. Моніка прикрила голі груди рукою.

Беллуччі накинула чорне пальто оверсайз. Визнана красуня наважилася на провокацію. Кінодіва засвітила панчохи та верхню частину стегна.

Стилісти подбали і про інші складові образу знаменитості. Її темне волосся уклали на бічний проділ. Візажист зробив акцент у макіяжі на очі. Їх виділили шоколадні тіні та фатальні чорні стрілки. Губи актриси підкреслив коричнево-рожевий блиск із шиммером.

Моніка обрала нюдовий манікюр. Її пікантний look завершили витончені сережки з камінням від Cartier. Мама двох дочок позувала на стільці. Вона проникливо подивилась у камеру.

"Я завжди знала, що хочу бути актрисою, з раннього віку. Я ніколи не розглядала іншу професію. У підлітковому віці я могла ходити в кіно три рази на день, а після обіду дивилася класику по телевізору. Не думаю, що існує якийсь єдиний прототип італійської жіночності. Вони дуже різні", - зазначила Беллуччі в інтерв'ю.

Раніше 18-річна донька Моніки Беллуччі прикрасила також глянцеву обкладинку. Діва Кассель позувала топлес і у смарагдах.

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ