Today.ua

У сукні з вирізом до пупка: Даша Астаф'єва вразила фанатів новими фото

38-річна Даша Астаф'єва поділилася новими фотографіями, для яких позувала в ефектній сукні з неймовірно глибоким декольте. Знімки зірки справили справжній фурор у Мережі.

Українська співачка, модель та волонтерка Даша Астаф'єва активно веде блог в Інстаграм, де розповідає про цікаві моменти свого життя. А в новій публікації знаменитість поділилася власним досвідом емоційно складних стосунків та дала корисну пораду всім жінкам.

"Іноді я хочу, аби дівчата, які перебувають у важких стосунках, побачили себе очима інших. Вони би побачили, скільки в них енергії, любові, краси й могуття. Вони би здивувалися, які вони насправді. Вони би пішли",- зауважила Даша.

Вона розповіла, що знає, як жити з чоловіком, який не поважає себе та оточуючих. Тому вона радить розривати стосунки, у яких жінки почуваються нещасливими.

У публікації співачка також поділилася гарними фотографіями, для яких позувала в ефектному вбранні. На знімках шанувальники побачили Астаф'єву в чорній облягаючій сукні довжиною нижче коліна з величезним декольте до пупка, яке зовсім не прикривало бюст зірки, тому вона закрила груди руками.

Образ Даша доповнила червоними туфлями на підборах, волосся зібрала в гладкий високий хвіст і зробила блискучий макіяж.

Шанувальники обсипали знаменитість захопленими коментарями, зазначаючи, що у такому образі вона виглядає неперевершено.

Нагадаємо, раніше пікантним вбранням захопила фанатів і Надя Дорофєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ