Today.ua

У сукні з глибоким декольте та квітковою накидкою: Дженніфер Лопес вийшла в світ у Парижі

54-річна Дженніфер Лопес привернула увагу публіки своєю появою на світському заході у Парижі. Актриса обрала ефектний образ із пікантним декольте.

У французькій столиці триває Тиждень високої моди. Його відвідало багато знаменитостей, серед яких була і Дженніфер Лопес. Зірка фільму "Весільний переполох" відвідала кілька показів відомих дизайнерів та продемонструвала власне почуття стилю.

На представленні нової колекції Ellie Saab Джей Ло з'явилася в шикарній сукні у грецькому стилі світло-зеленого кольору з глибоким декольте та блискучим поясом на талії. Наряд співачка доповнила довгою накидкою, прикрашеною десятками аплікацій у вигляді квітів зеленого та фіолетового відтінків та бежевими оксамитовими туфлями на платформі.

Лопес зробила укладання на бічний проділ, зав'язавши частину волосся трендовим у 2024 році аксесуаром – оксамитовою стрічкою. Для макіяжу зірки стилісти використовували тіні у сірих тонах та бежевий блиск для губ.

Пізніше Дженніфер з'явилася на публіці у другому розкішному, але стриманішому образі. Для відвідування іншого показу актриса обрала обтислу чорну сукню максі від Valentino c невеликими вирізами на рукавах, обшитими сріблястими нитками. Образ Лопес також доповнила стрічкою у волоссі та стильним макіяжем. Вона прикрасила шию дорогоцінним кольє, а вуха – масивними сережками.

Нагадаємо, раніше Дженніфер Лопес з'явилася на публіці в шикарній сукні та накидці з натуральних пелюсток троянд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ