Today.ua

У скільки обійдеться переїзд Адміністрації президента Зеленського

Для проведення робіт з перебудови Українського дому в Офіс президента, початок яких заплановано на серпень, може знадобитися 300 млн грн і приблизно один рік часу. Про це на презентації концепції нового Офісу президента заявив співавтор проекту, засновник майстерні 33ВY Architecture Іван Юнаков.

"В цілому, команда працює близько двох місяців. Ми готуємо технічне завдання для того, щоб проектний інститут, який має доступ до секретної інформації, зміг зробити проект за техзавданням", - розповів Юнаков.

Він також зазначив, що, з огляду на вже виконану роботу, на всі узгодження проекту знадобиться ще близько місяця.

"У разі нормального фінансування терміни реалізації займуть 6-10 місяців", - розповів Юнаков.

В рамках реалізації проекту заплановано добудувати невелику одноповерхову скляну будівлю, в якій розмістяться центр прийому громадян та інформаційний центр, а ще планується побудувати підземний паркінг, облаштувати ландшафтну зону і запустити оновлений фонтан.

Нагадаємо, раніше з’явилися фото, як виглядатиме новий офіс Зеленського. Згідно з концепцією, перший поверх буде відкритим для людей, офіс президента розміститься на 3, 4 і 5 поверхах, а президентські апартаменти – на четвертому з видом на Європейську площу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ