Today.ua

У штабі Зеленського прокоментували чутки про можливе призначення Тимошенко прем'єром

У штабі кандидата в президенти, шоумена і коміка Володимира Зеленського спростували чутки про об'єднання з "Батьківщиною" і можливе подальше призначення прем'єр-міністром України Юлії Тимошенко у разі перемоги Зеленського. Про це в ході брифінгу заявив спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков.

"Про яке прем'єрство (Юлії Тимошенко - ред.) ми можемо зараз говорити, якщо прем'єрство - це, в першу чергу, угода і коаліція у Верховній Раді. При всій повазі, але у Юлії Володимирівни не вистачає "багнетів". А партія "Слуга народу" у великому обсязі з'явиться тільки восени", - зазначив Разумков.

Нагадаємо, за результатами підрахунку Центральною виборчою комісією 75,13% голосів, 30,41% виборців проголосували за керівника студії “Квартал 95”, шоумена і коміка Володимира Зеленського, 16,12% – за чинного президента України Петра Порошенка, 13,20% – за лідера партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Юлію Тимошенко.

Ще 11,52% виборців проголосували за співголову “Опозиційної платформи – За життя” Юрія Бойка, 7,06% – за лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка, 5,95% – за колишнього голову Служби безпеки України Ігора Смешка, 5,23% – за лідера Радикальної партії Олега Ляшка, 4,30% – за заступника голови фракції “Опозиційний блок” Олександра Вілкула, 1,65% – за колишнього заступника голови Верховної Ради, члена партії “Свобода” Руслана Кошулинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ