Today.ua

У розвідці розповіли, як російські ЗМІ знімали на Донбасі фейкові сюжети про “обстріли ЗСУ“

Російські ЗМІ продовжують фабрикувати фейки, спрямовані на дискредитацію військових ЗСУ на Донбасі. Про це повідомляє українська розвідка, передає прес-служба Міноборони.

Зазначається, що російським окупаційним режимом розпочато підготовку чергового циклу фейковий новинних відеоматеріалів антиукраїнського характеру на тимчасово окупованій території сходу України.

"Зокрема, 25-29 січня цього року увздовж лінії розмежування на Луганському, Донецькому і Маріупольському напрямах знімальні групи російських ЗМІ із залученням особового складу та військової техніки частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ проводили зйомки фейкових відеосюжетів для фабрикації недостовірних повідомлень про т. зв. "порушення українською стороною режиму припинення вогню", - повідомляють у розвідці.

Також у Міноборони України наголошують, що в маніпулятивний спосіб противник намагається нав'язати міжнародному співтовариству переконання про наміри України "силовим шляхом вирішити конфлікт на Донбасі" і посилити антиукраїнські настрої серед мешканців ОРДЛО.

Нагадаємо, розвідники ЗСУ знешкодили засідку бойовиків на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ