Today.ua

У Росії КВНщики безглуздо зіграли пародію на Зеленського (відео)

У Росії в першому півфіналі Вищої ліги КВН безглуздо зіграли пародію на президента України Володимира Зеленського, над образом якого працювала збірна «Татнафти». Учасник команди зобразив президента Володимира Зеленського, зробивши акцент не на гуморі, а на дружбі між Росією та Україною. У відео «президент Зеленський» згадав «Білоруські авіалінії», які «поєднують Україну і РФ», побажавши, щоб команди з цих двох країн виступали разом на одній сцені.

«Хтось же повинен першим про це почати говорити», — заявив КВНщик.

Також збірна «Татнафти» згадала скандальну розмову Зеленського з Дональдом Трампом, що викликало гучний сміх у залі.

https://youtu.be/b6U7ZOO27wA

Раніше президент Міжнародного союзу КВН Олександр Масляков поділився спогадами про Володимира Зеленського, який багато років грав у клубі.

- Крім акторських талантів, у Зеленського були помітні і організаторські здібності, - підкреслив Масляков. - Повинен визнати, що президентом, наскільки мені відомо, не ставав ще ні один з тих, хто грав у КВН. Тому гордість не гордість, але цікавість є.

Нагадаєємо, в Одесі вперше відбувся концерт "Кварталу 95" без участі Володимира Зеленського. Замість Зеленського виступав комік Юрій Великий. За словами одеситів, під час виступу коміки висміювали українських політиків, у тому числі і президента України Володимира Зеленського, і главу Офісу президента Андрія Богдана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ