Today.ua

У роботі київського метро можливі зміни: стали відомі подробиці

У неділю, 10 березня, у зв’язку із проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" – "Арсенал-Київ" можливі зміни у роботі столичного метрополітену. Про це повідомили у КП "Київський метрополітен".

Повідомляється, що після закінчення футбольного матчу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Окремо підкреслюється, що зазначені станції на вхід не зачинятимуться.

Нагадаємо, що  український метрополітен планують обладнати автоматичними установками виявлення надзвичайних ситуацій, які виконують декілька функцій: виявляють можливі загрози, збирають та опрацьовують інформацію про поточний стан будівель, оперативно надсилають прогнозовану інформацію та оповіщення. Перевагою автоматичних систем безпеки є виключення впливу людського фактора.

Також ми писали, що у листопаді минулого року помер 82-річний капітан, "першого чемпіонського складу" київського "Динамо" Віктор Каневський, який був єдиним киянином, що виступав за збірну Радянського Союзу на Чемпіонаті світу 1962 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ