Today.ua

У Рівному бійцівський пес напав на чотирирічного хлопчика

У вівторок ввечері, 2 квітня, повертаючись із дитячого садочка, 33-річна жінка разом із чотирирічним сином та донькою зайшли погратися на дитячий майданчик на вулиці Богдана Хмельницького у Рівному, поблизу якого господар вигулював бійцівську собаку без намордника та повідка. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

Помітивши дітей, собака перескочив через паркан, підійшов до хлопчика та став його обнюхувати. Матір просила господаря забрати тварину від дітей, але той запевнив, що його собака лише грається.

Коли ж хлопчик випадково махнув рукою, собака накинулася на нього. Господар намагався втихомирити свого вихованця, але безрезультатно.

Інцидент помітив чоловік, який перебував у авто неподалік. Він відтягнув хлопчика, піднявши його високо догори.

Свідок викликав швидку допомогу та заніс дитину до поруч розташованої аптеки, де потерпілому надали першу медичну допомогу.

Власник же з собакою швидко покинули місце події.

Згодом дитину доставили до медзакладу у шоковому стані. У хлопчика діагностували рани стегна та гомілки по десять та п’ять см кожна.

Поліцейські встановили, що господарем собаки виявився 44-річний місцевий житель, раніше вже судимий за вбивство з необережності та вчинення крадіжок. Окрім того, фігуранта вже двічі притягали до адміністративної відповідальності за порушення правил тримання собак.

Нагадаємо, раніше собака скалічив маленького хлопчика у Харкові, відкусивши три пальці на лівій ручці та вуха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ