Today.ua

У Рахові через п'яного мотоцикліста загинув його пасажир-підліток

У Рахові поліція почала кримінальне провадження за фактом ДТП, де мотоцикл під керуванням п'яного юнака наїхав на хлопця і дівчину і втік з місця події. Постраждалі отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості. Також в результаті ДТП загинув неповнолітній пасажир, який впав з мотоцикла.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що трагедія сталася вчора ввечері, 28 квітня, на вулиці Буркут в місті Рахів.

Так, 20-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, сів за кермо незареєстрованого мотоцикла марки Soul. Його попросив покататися 14-річний місцевий хлопець, який вчиться і проживає у Києві, а на свята приїхав погостювати до рідних.

По дорозі мотоцикліст не впорався з керуванням і з'їхав на узбіччя, де скоїв наїзд на хлопця з дівчиною, які стояли біля дороги. Від удару неповнолітній пасажир, який був без захисного шолома, злетів з мотоцикла і при падінні на землю отримав смертельні тілесні ушкодження.

Від отриманих травм потерпілий помер в реанімації Рахівської лікарні. У лікарні також опинилися з травмами різного ступеня тяжкості 14-річна дівчина і 19-річний хлопець, на яких наїхав мотоцикл.

Сам мотоцикліст серйозних тілесних ушкоджень не отримав. З місця події він зник.

Спочатку поліцейські знайшли на іншій вулиці кинутий мотоцикл, а через кілька годин затримали і самого водія. 20-річного мотоцикліста оглянули на стан алкогольного сп'яніння, у нього в крові виявили 0,85 проміле алкоголю.

Винуватця ДТП затримано та взято під варту.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті 56-річний мешканець обласного центру на мотоциклі Suzuki не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з трактором “Амкорд” під керуванням 64-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП мотоцикліст помер на місці пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ