Today.ua

У Раді пообіцяли переглянути завищені тарифи на комунальні послуги

Депутати Верховної Ради мають намір переглянути завищені тарифи на комунальні послуги. Про це заявив спікер парламенту Андрій Парубій.

Він уточнив, що після консультацій з керівниками фракцій щодо ситуації з платіжками за комунальні послуги всі сторони прийшли до висновку, що в цьому питанні необхідний парламентський контроль.

"Можливо, завищення тарифів б'є по найбільш незахищеним громадянам України. Якщо такі факти є - вони повинні бути досліджені парламентом. Ми домовилися створити спільну робочу групу, щоб підготувати постанову щодо перевірки обґрунтованості тарифів", - додав спікер парламенту.

Парубій також попросив фракції негайно надати своїх представників і підготувати текст постанови, щоб на наступному тижні винести це питання на голосування Ради.

Нагадаємо, 7 лютого народні депутати у другому читанні проголосували за законопроект про закріплення в Конституції стратегічного курсу України на членство в Європейському союзі і НАТО.

Також Верховна Рада України проголосувала за включення до порядку денного звернення до Конституційного суду щодо оцінки конституційності законопроекту про закріплення в Конституції перейменування Дніпропетровської області в Січеславську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ