Today.ua

У Путіна розповіли про готовність до зустрічі з Зеленським

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував слова кандидата в президенти України, шоумена та коміка Володимира Зеленського щодо готовності до зустрічі з Володимиром Путіним.

За його словами, Путін завжди відкритий для діалогу, "за винятком тих ситуацій, коли намагаються цей діалог обрамити різними провокаціями, намагаються прикрасити диверсіями".

"У цьому випадку реакція Путіна вельми чітка, недвозначна і рішуча. Але при цьому президент Путін завжди залишається прихильником діалогу для вирішення тих проблем, які стоять на порядку денному", - сказав Пєсков.

Також він додав, що Путін від самого початку "був і залишається прихильником цього діалогу".

Нагадаємо, раніше генеральний директор інформагентства "Інтерфакс-Україна" Олександр Мартиненко висловив думку, що підсумки першого туру президентських виборів в Україні стали шоком навіть для тих, хто сидить у Кремлі. Мартиненко констатував, що у Москві перебувають зараз, з одного боку, в розгубленості, а з іншого — дуже побоюються повторення того ж самого в Росії. За його словами, у Путіна серйозно почали побоюватися появи "російського Зеленського".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ